Apteekkikosmetiikka

Apteekistamme löydät laajan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa!

Apteekkikosmetiikka on tarkasti tutkittua, joten sitä voimme suositella kaikille, herkällekin iholle. Vaihtoehtoja löytyy niin nuoren ihon hoitoon kuin ikääntyvänkin ihon tarpeisiin. Autamme Sinua valitsemaan juuri Sinulle sopivat tuotteet laajasta valikoimasta.

Lempäälän Keskus Apteekin henkilökuntaan kuuluu myös kaksi koulutettua kosmetologia, jotka auttavat Sinua mielellään ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteisssa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Kaikki Atopik -tuotteet ovat: valmistettu Suomessa, FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia (Leaping Bunny auditoitu), 100 % vegaanisia sekä gluteenittomia.

http://atopik.fi/ 

 

 

 

 

 

 

A-DERMA sarja on todellinen kasvipohjaisen ihonhoidon edelläkävijä ja pioneeri. Sarjan sydän on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen aktiiviaine: Rhealba® kaura, joka tuotetaan Pierre Fabren pitkällisen kasvitieteellisen asiantuntemuksen laatukriteereillä. Steriilipakatut voiteet tuovat helpotusta niin atoopikolle kuin herkälle iholle ja monille raaka-aineille herkistenyille. Steriilit voiteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä parabeeneja. Ne sisältävät vain välttämättömät ainesosat ihon kosteuttamiseen, hoitamiseen ja rauhoittamiseen.

www.aderma.fi

 

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Tuotteissa on vain tarkoin valittuja raaka-aineita ja turhat lisäaineet on jätetty pois. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan, hiuksiin, puhtauteen ja aurinkoon.

www.aco.fi

 

Avene_logo

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

www.avene.fi

 

favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favoran 13 tuotetta muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Sarjan tuotteista seitsemän on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

www.favora.fi

 

LaRochePosay_BrandLogo

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.

www.laroche-posay.fi

 

 

 

 

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. pHformula on ensimmäinen hoitolasarja,  joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja; hoitovalikoimasta löytyvät omat voimakkuudet sekä kauneushoitolassa, että klinikkaympäristössä tehtäville happopinnoitushoidoille. Tuotteisiimme tukeutuvat valtuutetut ammattilaiset, kuten ihotautilääkärit, sairaanhoitajat sekä edistyneet kosmetologit. Varaa aika pHformula-pinnoitushoitoon kosmetologillemme täältä!

www.phformula.fi 

 

Logo-Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy-tuotteet on kehitetty herkälle iholle yhteistyössä ihotautilääkäreiden, lääkäreiden, ravitsemusterapeuttien, biologien ja apteekkarien kanssa. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

www.vichy.fi