Liity avainasiakkaaksi – saat etuja!

Avainasiakasohjelma palkitsee ostosten keskittämisestä huomattavilla eduilla sekä turvaa lääkityksesi mutkattoman onnistumisen ilman turhia riskejä!

Avainasiakkaaksi pääset helposti täyttämällä liittymislomakkeen omassa avainapteekissasi. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Liittyessäsi saat Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran kela-kortiin. Avainasiakkaaksi tunnistautumalla varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki avainasiakasedut.

Ostohyvitys

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta sovitun taulukon mukaisesti. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Oma Avainasiakas-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana Sinulla on mahdollisuus seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat Sinulle merkittävästi edullisempia, ja saat niiistä tarkempia tietoja omasta Avainapteekistasi.

Avainapteekit mobiilisovelluksen avulla voit saada henkilökohtaisia tuotesuosituksia, tarjouksia sekä kutsuja apteekissa järjestettäviin tapahtumiin. Sovelluksen avulla voit myös seurata ostohyvityskertymän kehitystä! Sovelluksessa on mukana apteekin koko tuotevalikoima lukuun ottamatta reseptilääkkeitä. Sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Play:sta.

Lääketurvallisuuden paraneminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Lempäälän Keskus Apteekin tietosuojarekisteriselosteen löydät tästä.